Multi split klima naprave – za prihranek pri elektriki

Prihranki električne energije, čiščenje zraka in udobje so zagotovo zahteve, katerim mora danes zadostiti vsaka multi split klima. Toshiba je z vloženim trudom svojih inženirjev ustvarila nov Daiseikai sistem, ki presega vse dosedanje standarde v multi split klimatizaciji. Toshiba Daiseikai je trenutno najboljša multi split klima na tržišču.

Velik razpon v delovanju in prilagodljivost s pomočjo inverterja, Vam v vsakem trenutku zagotavlja obilo moči za hlajenje ali gretje prostora, minimalno porabo energije in sposobnosti ohlajevanja, brez pretiranega pihanja hladnega zraka iz multi split klima naprave, kar preprečuje možnosti za prehlade.

Več o delovanju multi split klimatskih naprav si lahko preberete v tem članku, kjer je opisano delovanje. Opis je preprost in se ga enostavno razume.

MULTI SPLIT KLIMA NAPRAVE SANYO MINI SHIKI SAI KAN

Multi split klima naprave SANYO Shiki Sai Kan in Mini Shiki Sai Kan dosegajo najvišje vrednosti COP na trgu in se ponašajo z inovatinimi sistemi odtaljevanja. Klimatska naprava Shiki Sai Kan je trenutno edina naprava na trgu z sistemom odtaljevanja zunanje enote z vbrizgavanjem vročega plina, kar pomeni da ta klimatska naprava nima običajnih odtaljevalnih ciklov in greje NEPRESTANO tudi pri -15°C zunanje temperature. Multi split klimatske naprave Sanyo Shiki Sai Kan so dobavljive v 7 barvnih kombinacijah.

Multi split klimatske naprave ZA PROFESIONALNO UPORABO

Kot že pove naslov so ti tipi klimatskih naprav namenjeni predvsem za profesionalno (“večjo”) uporabo, kjer je potreba po centralnem vodenju notranjih enot ter večjih močeh delovanja in bolj dovršenim načinom upravljanja. Kakor pri RAS klimatskih napravah, so tudi te naprave opremljene z okolju prijaznim hladilnim sredstvom (R407C), ki pa se po sestavi razlikuje od RAS modelov, vendar še vedno ne škoduje okolju.

SUPER MULTI KLIMA SISTEMI

Ena najsodobnejših izvedb klimatskih naprav, ki zagotavljajo nadzorovano okolje” na delovnem mestu

Na voljo so dvocevni hladilni sistem, dvocevni sistem s toplotno črpalko kot tudi tricevni sistem flex. Z dvocevnim sistem s toplotno črpalko lahko po želji hladite ali ogrevate, sistem flex pa zagotavlja prednost sočasnega hlajenje in ogrevanja ob uporabi nove tehnologije frekvenčnih pretvornikov.

Posledica uvedbe “dvojenega vmesnika” je, da je glede na zmogljivost notranjih naprav možno na eno zunanjo napravo priključiti do 16 notranjih naprav.

Krmiljenje posameznih naprav lahko poteka povsem neodvisno s pomočjo dodatnih krmilnikov.

 

Te multi split klima naprave uporabimo predvsem tam, kjer je to potrebno. V poštev pridejo hoteli, veliki pisarniški prostori … Skoraj, da ni omejitve. Prave tako lahko izberemo katerokoli RAV notranjo enoto, pač tisto ki najbolj ustreza prostoru.

You may also like...

Leave a Reply