Posebna terapija za Špance pod stresom

Neki mladi španski podjetnik si je za svoje sodržavljane omislil prav posebno terapijo za odpravljanje stresa. Za skromno plačilo lahko svoj stres ob poslušanju težkega rocka sprostijo z uničevanjem avtomobilov, računalnikov, televizorjev, pohištva in podobnega.

Seansa »razbijaške terapije« stane le nekaj več kot 60 evrov. Tako kupec pridobi pravico do uporabe težkega kladiva in vstopa na »odpad«, kjer lahko po mili volji razbija, kriči in na kakršen koli način izraža svoj stres.

Za ta denar lahko kar dve uri razbija; organizatorji omenjene terapije pa so povedali, da prav nihče še ni zdržal več kot pol ure.

Uporabniki nove usluge so navdušeni. Eden izmed njih je povedal: »Težko je opisati. Ko po napornem in stresnem dnevu pridem iz službe, odložim svoj mobilni telefon, nato pa z vso silo udarjam po njem. Lahko si prestavljate, kako sproščujoče je.«

Storitev je na voljo vsem, v glavnem pa se je seveda poslužujejo prebivalci španskega mesta Soria v osrednji Španiji, kjer je storitev na voljo, in sicer kar na glavnem mestnem odpadu.

You may also like...