Rentgenski vid

Ruski znanstveniki zatrjujejo, da neko dekle, ki ima rentgenski vid, z lakoto zazna tudi notranje poškodbe le ob pogledu na fotografijo.

Njene neverjetne zmožnosti so odkrili med preiskavami, ki so jih izvajali japonski strokovnjaki, da bi se naučili kvalitetno uporabljati njen regentski vid pri zdravljenju ljudi in živali. Nato so ob gledanju fotografij ugotovili, da ima deklica, tudi s pomočjo fotografije, možnost uporabiti svoje rentgenske sposobnosti in pogledati v notranjost človeka, enako kot če bi stal pred njo. Tudi, če je šlo le za fotografijo s potnega lista ali osebne izkaznice je dekle pri pacientu prepoznala raka na jetrih in pri drugem artritis.

Poročila o rentgenskem vidu 17 letne Natalie Demkine, so znanstveniki po vsem svetu dolgo obravnavali z dvomom. Do sedaj znanstveniki s testi, ki so jih izvedli v njeni domovini, v ZDA in na Japonskem ne morejo pojasniti Nataliinih neverjetnih sposobnosti.

Profesor Yoshio Machi iz tokijske univerze, ki se je specializiral za proučevanje nadnaravnih sposobnosti človeških bitij je povedal: »Izvedli smo celo paleto testov in neverjetno smo se začudili, ko smo ugotovila, da ima zmožnost določiti diagnozo že s pomočjo majhne fotografije.

Njen dar ni le rentgenski vid, ampak tudi nekakšna moč, ki je še ne znamo pojasniti.«

You may also like...