Od izbire do končnega izgleda

So vaši prostori opremljeni s popolnim pohištvom, pa se vam še vedno zdi, da vam nekaj manjka? Živite v sodobnem stanovanju, ki je prostorno in svetlo, a vas motijo nemogoče, velike stene, za katere ne veste kako bi jih zapolnili? Se soočate s težavo, kako polepšati steno in razbiti njeno monotonost? Ne veste kakšno dekoracijo dati na steno, kako velika naj bo? Za vas smo pripravili nekaj praktičnih nasvetov in idej, ki vam bodo pomagali vaš dom spremeniti v prijeten prostor dobrega počutja.

 

Najprej si podrobno oglejte steno, katero želite polepšati. Poskusite si zamisliti kakšen motiv si želite in kako velik bi lahko bil. Pomagate si lahko z merilom in npr. časopisnim papirjem, ki ga položite na steno v velikosti stenske nalepke, ki ste si jo zamislili. Tako boste dobili lažjo predstavo, kako bo vaša stena izgledala. Če bo motiv premajhen, bo stena še vedno delovala prazna, če boste izbrali prevelik motiv, boste pa ob njej občutili utesnjenost. Barve motivov naj bodo skladne z vašo notranjo opremo, upoštevajoč sedežno garnituro, mizico, regale, poličke itn. Nalepke lahko krasno pokombinirate z obstoječim pohištvom. Čeprav se imenujejo stenske nalepke, to niso nujno samo nalepke za na steno, ampak so primerne za vse gladke površine. Odsvetujemo vam jih pri uporabi na površinah, ki so izpostavljene direktni sončni svetlobi, saj lahko lepilo na nalepkah zaradi segrevanja izgubi svojo moč in nalepke popustijo in odpadejo. Prav tako ni odveč opomba, da z lepljenjem dekorativne stenske nalepke na sveže prebeljeno steno, počakajte vsaj 4 tedne, da se barva popolnoma posuši.

 

Seveda ste pomislili tudi na raznorazna umetniška dela, s katerimi bi zapolnili praznino na vaši steni. Če gre za veliko površino, se pojavi problem, kako delo sploh spraviti v stanovanje. Pri stenskih nalepkah je ta problem popolnoma nepomemben in ne igra pomembne vloge. Mnoge izmed nalepk se na steno lepijo kot kolaž, torej delček po delček, kar nam pušča tudi nekoliko proste roke pri prilagoditvi motiva in velikosti celotnega motiva. Velika razlika je tudi v finančnem vložku, ki je pri nakupu stenskih nalepk veliko manjši, kar je praktično predvsem, kadar se motiva naveličate in ga želite zamenjate za drugega. Višina namestitve stenske nalepke na steno je za razliko od namestitve umetniškega dela lahko poljubna. Nekateri motivi kar kličejo k temu, da jih prilepimo pri tleh, po želji jih lahko namestimo tudi v kombinaciji s postavitvijo pohištva. Enako velja za motive, ki so predvideni za namestitev pod strop ali čisto v kot stene, pa tudi otroške stenske nalepke, ki so s svojimi motivi predvidene za prav posebna in nenavadna mesta vaših sten.

 

Še ena prednost uporabe stenskih nalepk namesto pravih umetniških del je v izredno preprosti namestitvi. Uporaba stenskih nalepk je izjemno enostavna, tako bodo na svoj račun prišli tudi mlajši člani vašega gospodinjstva, ki vam bodo z veseljem pomagali ter se tako čutili vključene in pomembne pri samem procesu ustvarjanja prijetne klime vašega doma. Za namestitev ne potrebujete nobenega posebnega orodja in potrebni niso nobeni večji posegi v sam prostor. Tako odpade iskanje prijatelja, ki bi vam bil pripravljen posoditi vrtalnik in svedre, temu primerno je tudi manj čiščenja po končanem delu.

 

Vas je zgornji sestavek prepričal? Ne? Nič hudega! Priporočamo vam, da se prepričate sami. Sam projekt je lahko hitro, enostavno in udobno izpeljan. Obiščite našo spletno stran www.stenska-nalepka.si in pobrskajte med našo bogato ponudbo. Izbirate lahko med več kot 420 motivi stenskih nalepk, od tega je več kot 145 otroških stenskih nalepk. Vaše naročilo oddajte udobno iz domačega naslonjača, za dostavo na dom poskrbimo mi. Potem samo zberite družino na kup in zabava ob skupnem nameščanju se lahko prične.

 

Izbirajte med najlepšimi stenskimi nalepkami:

You may also like...

Leave a Reply